Beoordelingen van Ama Sushi Amsterdam

Recente recensies van Ama Sushi Amsterdam

5 sterren na 169 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Wat mij betreft "the best sushi place in town" ik kom van de andere kant van de coentunnel (Amsterdam Noord) helemaal hier naartoe dus dat zegt genoeg denk ik. Laatste keer had ik Sushi gehaald en had ik visite en die waren het helemaal met mij eens en wat hun betreft was dit ook de beste afhaal Sushi die hun gegeten hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, vers en goede service!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi altijd netjes verpakt. En bij mij om de hoek.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de heerlijke sushi! Echt heel lekker, een aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen iedere week. Laatste tijd is kwaliteit minder aan het worden. Vandaag was het zelfs matig en klopte de bestelling ook niet. Jammer, hopelijk snel weer op oude niveau

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi altijd vers !!! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nergens is de sushi zo lekker als hier, echt fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere vegetarische sushi

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik van jullie gewend ben.. sushi was heerlijk 😍

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goede kwaliteit sushi. Alles vers en goed gevuld. Vooral de gefrituurde rollen zijn erg lekker.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, snelle bezorging

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijks sushi en aardige mensen. Vooruit besteld en was ruim op tijd klaar om op te halen. Voor het eerst ook loempia’s besteld, die waren helaas minder gelukt. Niet erg gevuld en weinig saus erbij. Hopelijk volgende keer beter.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, hield rekening met ons plantaardig dieet :)

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, as always :)

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bestel alleen nog hier!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi’s en lieve mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste prijskwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hou van jullie!! Zooo lekker altijd weer!!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, heel leuk en verrassend menu en snel bezorgd!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke en zeer verse sushi!! En de service thuis was zeer snel en vriendelijk!!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi is great. Poke bowl is a bit too much rice and too little other content

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en snelle levering! De beste die ik tot nu toe heb gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten. Echt top Zeer klantgericht

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerste shushi van Amsterdam!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer bestel ik sushi en elke keer is t even lekker!!! Service is top!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van goede kwaliteit! Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk weer fantastisch! Dankjewel.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi (vers gemaakt waar je bij bent). Daarnaast erg snel klaar.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. Ik was samen met een echte sushi liefhebber en ook hij vond het heerlijk.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben intussen verslaafd geraakt aan Ama Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

decent food and great service for a fair price, crispy tuna roll was overcooked and they can round and dropped another one to us. will be back 🤙🏼

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker! Zelfs elke keer nog lekkerder dan daarvoor. Beste sushi!! Dankjewel

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi altijd vers en dat proef je ! Heerlijk! Beste van Amsterdam!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

AMA sushi is mijn absolute favoriete sushi restaurant in Amsterdam!! Sushi is fantastisch (vooral de Popular rolls zijn aan te raden!), er zit veel vis in en het personeel is altijd erg vriendelijk. Gister voor het eerst een bowl gegeten, was ook heerlijk en een ruime hoeveelheid. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Dank!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Crispy Salmon Avocado from heaven!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zo blij dat God bij mij in de buurt een sushi zaak heeft :-)

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top! Dankjewel.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On time delivery and great sushi, for the price

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren Voor het eerst besteld bij amasushi. Goeie kwaliteit sushi! Ik Vanaf nu bestel ik hier. Daarbij is de service is top, erg vriendelijk! Een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The quality of the food is alwas top and same for the delivery. Best place in town for poke bowls or sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers 👍🏼 Thanks voor het gratis drankje!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, kan niet anders zeggen.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellent food, nice staff, affordable - Big portions!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De box was niet vers. Weinig smaak, beetje taai. Los bestelde uramaki smaakte beter en verder. Pittige edamame was niet pittig helaas.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

always fantastic

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers snel geleverd en heerlijk!!!! Vooral met vis wil je dat het vers is, top!!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien wel de lekkerste sushi van Amsterdam West. Zeer blij met de vele vegetarische opties! Ook de vega gyoza was heerlijk.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best sushi in the neighbourhood :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Online besteld en betaald, stond mooi op tijd klaar. Werd ook keurig afstand gehouden in deze Corona tijd. Blij dat jullie weer open zijn :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service en extra’s wanneer je direct via hun webshop bestelt.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer superlekker. Beste Sushi in Amsterdam!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en hele bijzondere sushi, super snel bezorgd ook!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging en heerlijke verse sushi. tip: meer variatie in de plantaardige sushi

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere verse sushi en aardige medewerkers

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overal geweest op de wereld dus ik weet wat verse sushi lekkere smaakt Ama sushi beste in amsterdam

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good quality sushi at a reasonable price. We placed a large order (for 11 people) and had to add a few extra items. Everything was delivered on time and correctly. We will use Ama Sushi for every office sushi occasion.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual, tasty and fresh sushi delivered on time! We will always order our sushi from Ama!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het sushi was lekker, vers, en op tijd! Wij hebben besteld voor 10 mensen en alles was correct en lekker.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Lekker, bezorgd, goede kwaliteit. Een aanrader. Keurig op tijd volgens afspraak. Tot gauw weer.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zou het nog eens bestellen!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

yumyum!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Maar er ging iets mis met het ontvangen van bestelling. Na anderhalf uur gebeld en uiteindelijk na Tweeenhalf uur het eten bezorgd. Wel nog na gebeld om excuses aan te bieden maar was wat ongemakkelijk, men wist niet wat men met de situatie aan moest. Al vaker besteld hier. Eerste keer dat dit gebeurt is.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious! Tasted great, very fresh fish! Delivered promptly! Will order again

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en vers sushi! Goed ontvangen en op tijd. Wij zullen hier vaker bestellen.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima restaurant. Lekkere sushi

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We had a large order for a Friday pre-holiday lunch and everything arrived on time and correct! The sushi was excellent and we will certainly order from Ama Sushi again!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, vers bereid. Erg goed van smaak.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered lunch for 11 people on a Friday. Our large order was ready in one hour and all was correct. We will definitely be ordering from Ama Sushi regularly.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aardige mensen en heel net restaurant(je).

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede service.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miso ramen had niets met miso te maken. Was echt niet lekker.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.service super goed...gaan wij zeker vaker bestellen

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weinig smakelijke poké bowl, met 0 creativiteit aan ingrediënten en smaak diversiteit. En met sushi-rijst. De smaak moest komen van een flesje soja saus die in een plastic flesje er bij zat. Ik vind het zeker geen aanbeveling waard.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Yummy! The best sushi around!!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi, bezorging altijd correct. Duurt soms wat lang door drukte, op tijd bestellen is een tip. Graag iets meer sojasaus toevoegen bij bestellingen.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good afternoon, I ordered a chirashi Zalm avocado yesterday night, unfortunately I only got a chirashi zalm, without the avocado, do you know why? Thank you, Regards, Paul

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Delicious!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon de beste Sushi in Amsterdam!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere Sushi, vriendelijk personeel, een aanrader!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hun sushi is heerlijk. Wij zijn vaste klant en krijgen altijd netjes geleverd .... Af en toe haal ik het bij hun zelf op en de zaak ziet er ook netjes en schoon uit. Aanrader dus!!!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker, anel bezorgd!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi. Had per internet besteld en de bestelling stond klaar toen ik kwam. Kreeg nog extra portie gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We kwamen iets te vroeg binnen en moesten eventjes wachten. Het personeel was ook erg attend, de sushi zelf smaakte wel wat minder!!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

was wel teleurgesteld. Eten was perfect maar wilde gefrituurde tempura. Nu blijkt dat er dus ook niet gefrituurde tempura bestaat: dat is in mijn beleving gewone sushi.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij komen vanuit Landsmeer om hier in Amsterdam Sushi te halen. De Sushi is altijd lekker en vers, tot nu toe de beste Sushi die we kennen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke verse sushi. Zeer gevarieerde keuze. Heel aardig personeel! Wij blijven hier klant!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed en lekker!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel. Rijkelijk gevuld. Heel goed!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en snel klaar!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, heel lekker.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

The food of Ama Sushi / Sushi & Ramen is amazing!! Well prepared, very fast, nice service and just amazing taste :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak hier besteld, altijd goede kwaliteit, snelle bezorging, en men leest de extra opmerkingen (extra chopsticks, saus apart etc). Top.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bestelling ontvangen (za avond- 18:05). Eten is erg lekker (zalm poke bowl)

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg lekker!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prime Sushi

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel te lang gewacht,werden een kwartier na bezorgingstijd gebeld dat het later werd,als compensatie kregen we een blikje cola...in Amerika zou dit betekenen dat je niet meer hoeft te betalen voor je eten....

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten; bestelling was snel, porties waren goed, eten was lekker, en er werd geluisterd naar onze verzoeken in de opmerkingen

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I have order 3 or 4 times here and I have never had any problem. That last time the sushi was for sure not made on the same day. Rice wasn't as it should and the some parts of the salmon where all bloody.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste sushi in Amsterdam. Erg lekker.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt top. Is vers en de bestelling verliep soepel. Vriendelijk personeel. Jullie hebben er een vaste klant bij.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk .

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uitstekend. Aanrader, thnx!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede porties, en netjes geluisterd naar onze verzoeken.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik voel mij zeer gewaardeerd als vaste klant. Bij een fout aan mijn eigen kant, bellen ze om te dubbelchecken en het te verbeteren uit eigen initiatief! Dat is nou top service!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was snel. Ook netjes gebeld toen ze nog vragen hadden. Tonijn had teveel graten/ botten. Dat was vrij onaangenaam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, vaak gehaald, elke keer even lekker !! hele vriendelijke bezorger, grappig is dat ze bijna altijd eerder komen dan aangekondigd !! :-)

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The noodles of the Ramen are not great. They arw thick and lack taste. Sushi is great though.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken ramen is altijd lekker

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en aardige medewerkers. website is makkelijk te gebruiken. bezorgtijd was goed. ??

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, yakitori en obi fry waren in principe prima! Weet allen niet precies wat ik met al die wasabi moest, zonder enige sojasaus. En ja, wat Europees misschien, maar chopsticks erbij zou ook aardig zijn. Anders een sterretje meer...

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van tevoren besteld en optijd bezorgd. Yakitori was niet meer warm, maar nog steeds lekker. Instructies netjes opgevolgd en kwam met 2 aparte bakjes voor soja saus (erg gewaardeerd)

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier meerdere keren besteld maar op 25 augustus vond ik de hoeveel vis in de sushi kleiner dan alle andere keren daarvoor. Jammer, ik was juist fan van deze sushi tent omdat de stukken vis groter zijn dan bij concurrenten en dit de smaak bevorderd en meer waar voor je geld. De bestelling van gisteren vond ik gewoon gemiddeld zoals elke andere sushi tent. De kwaliteit is verder prima. Wellicht had ik besteld op een dag met vis-schaarste. Probeer het nog een keer in de toekomst. Is het daarna nog net zo dan hoef ik niet meer perse sushi van deze locatie te bestellen. Overigens waren ze snel met verzorgen etc.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam pas na 2 uur. De rijst was niet gaar waardoor de sushi echt niet goed was. Dit ben ik niet gewend van amasushi.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch! Super, dankjewel.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi en vriendelijke service. Aanrader!

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb veel sushi gegeten in mijn leven, en deze staat in mijn top 5. Super! Vers, vis zacht van smaak, rijst perfect en gevarieerde keuze!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke week. Perfect op tijd. Perect op smaak. Waag het niet om iets te veranderen!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker en vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij met deze nieuwe sushi gelegenheid!! Goede kwaliteit altijd nette bezorging TOP!!Aanrader!!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chirashi bowls zijn perfect, ook wordt er netjes op de opmerkingen gelet. Kan een systeemfout zijn, maar telefoonnummer is niet doorgekomen op de bon en ben dus niet gebeld, maar er is wel netjes een email verstuurd. Waag 't niet om het recept van de meal bowls te veranderen!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten aan de medewerkers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snel bezorgd ?

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Super!! Dankjewel

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer hier sushi besteld en weer was het heerlijk! Ook de medewerkers van Ama Sushi zijn erg aardig. Ik blijf hier graag terugkomen!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Online besteld en kwam het zelf afhalen. Stond al voor me klaar toen ik binnen kwam. Gratis drankje!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Ook de yakatori en raman. De rolls met mint vond ik verrassend lekker.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken bestelde ik altijd sushi van een concurrent, onderdeel van een groot keten. Nu voor het eerst deze geprobeerd. Bezorging was snel. De sushi is mooi gepresenteerd en van goede grootte en kwaliteit. Grote stukken vis, ook in de maki. Niet zoals bij anderen waar je er bijna een vergrootglas bij moet pakken. Wasabi had alleen iets pittiger gemogen en iets meer qua hoeveelheid, maar dat is wellicht persoonlijke smaak. Al met al kan ik deze zeker aanbevelen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

service was geweldig, snelle bezorging en een extra ijsje voor mijn jarige zoon. sushi en andere gerechten waren heerlijk.