Beoordelingen van Ama Sushi Amsterdam

Recente recensies van Ama Sushi Amsterdam

5 sterren na 79 reviews

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, vers bereid. Erg goed van smaak.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered lunch for 11 people on a Friday. Our large order was ready in one hour and all was correct. We will definitely be ordering from Ama Sushi regularly.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Aardige mensen en heel net restaurant(je).

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede service.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miso ramen had niets met miso te maken. Was echt niet lekker.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.service super goed...gaan wij zeker vaker bestellen

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weinig smakelijke poké bowl, met 0 creativiteit aan ingrediënten en smaak diversiteit. En met sushi-rijst. De smaak moest komen van een flesje soja saus die in een plastic flesje er bij zat. Ik vind het zeker geen aanbeveling waard.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Yummy! The best sushi around!!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi, bezorging altijd correct. Duurt soms wat lang door drukte, op tijd bestellen is een tip. Graag iets meer sojasaus toevoegen bij bestellingen.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good afternoon, I ordered a chirashi Zalm avocado yesterday night, unfortunately I only got a chirashi zalm, without the avocado, do you know why? Thank you, Regards, Paul

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Delicious!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon de beste Sushi in Amsterdam!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere Sushi, vriendelijk personeel, een aanrader!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hun sushi is heerlijk. Wij zijn vaste klant en krijgen altijd netjes geleverd .... Af en toe haal ik het bij hun zelf op en de zaak ziet er ook netjes en schoon uit. Aanrader dus!!!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker, anel bezorgd!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi. Had per internet besteld en de bestelling stond klaar toen ik kwam. Kreeg nog extra portie gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We kwamen iets te vroeg binnen en moesten eventjes wachten. Het personeel was ook erg attend, de sushi zelf smaakte wel wat minder!!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

was wel teleurgesteld. Eten was perfect maar wilde gefrituurde tempura. Nu blijkt dat er dus ook niet gefrituurde tempura bestaat: dat is in mijn beleving gewone sushi.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij komen vanuit Landsmeer om hier in Amsterdam Sushi te halen. De Sushi is altijd lekker en vers, tot nu toe de beste Sushi die we kennen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke verse sushi. Zeer gevarieerde keuze. Heel aardig personeel! Wij blijven hier klant!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed en lekker!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel. Rijkelijk gevuld. Heel goed!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en snel klaar!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, heel lekker.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

The food of Ama Sushi / Sushi & Ramen is amazing!! Well prepared, very fast, nice service and just amazing taste :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak hier besteld, altijd goede kwaliteit, snelle bezorging, en men leest de extra opmerkingen (extra chopsticks, saus apart etc). Top.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bestelling ontvangen (za avond- 18:05). Eten is erg lekker (zalm poke bowl)

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg lekker!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prime Sushi

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel te lang gewacht,werden een kwartier na bezorgingstijd gebeld dat het later werd,als compensatie kregen we een blikje cola...in Amerika zou dit betekenen dat je niet meer hoeft te betalen voor je eten....

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten; bestelling was snel, porties waren goed, eten was lekker, en er werd geluisterd naar onze verzoeken in de opmerkingen

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I have order 3 or 4 times here and I have never had any problem. That last time the sushi was for sure not made on the same day. Rice wasn't as it should and the some parts of the salmon where all bloody.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste sushi in Amsterdam. Erg lekker.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt top. Is vers en de bestelling verliep soepel. Vriendelijk personeel. Jullie hebben er een vaste klant bij.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk .

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uitstekend. Aanrader, thnx!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede porties, en netjes geluisterd naar onze verzoeken.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik voel mij zeer gewaardeerd als vaste klant. Bij een fout aan mijn eigen kant, bellen ze om te dubbelchecken en het te verbeteren uit eigen initiatief! Dat is nou top service!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was snel. Ook netjes gebeld toen ze nog vragen hadden. Tonijn had teveel graten/ botten. Dat was vrij onaangenaam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, vaak gehaald, elke keer even lekker !! hele vriendelijke bezorger, grappig is dat ze bijna altijd eerder komen dan aangekondigd !! :-)

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The noodles of the Ramen are not great. They arw thick and lack taste. Sushi is great though.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken ramen is altijd lekker

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en aardige medewerkers. website is makkelijk te gebruiken. bezorgtijd was goed. ??

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, yakitori en obi fry waren in principe prima! Weet allen niet precies wat ik met al die wasabi moest, zonder enige sojasaus. En ja, wat Europees misschien, maar chopsticks erbij zou ook aardig zijn. Anders een sterretje meer...

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van tevoren besteld en optijd bezorgd. Yakitori was niet meer warm, maar nog steeds lekker. Instructies netjes opgevolgd en kwam met 2 aparte bakjes voor soja saus (erg gewaardeerd)

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier meerdere keren besteld maar op 25 augustus vond ik de hoeveel vis in de sushi kleiner dan alle andere keren daarvoor. Jammer, ik was juist fan van deze sushi tent omdat de stukken vis groter zijn dan bij concurrenten en dit de smaak bevorderd en meer waar voor je geld. De bestelling van gisteren vond ik gewoon gemiddeld zoals elke andere sushi tent. De kwaliteit is verder prima. Wellicht had ik besteld op een dag met vis-schaarste. Probeer het nog een keer in de toekomst. Is het daarna nog net zo dan hoef ik niet meer perse sushi van deze locatie te bestellen. Overigens waren ze snel met verzorgen etc.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam pas na 2 uur. De rijst was niet gaar waardoor de sushi echt niet goed was. Dit ben ik niet gewend van amasushi.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch! Super, dankjewel.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi en vriendelijke service. Aanrader!

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb veel sushi gegeten in mijn leven, en deze staat in mijn top 5. Super! Vers, vis zacht van smaak, rijst perfect en gevarieerde keuze!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke week. Perfect op tijd. Perect op smaak. Waag het niet om iets te veranderen!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker en vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij met deze nieuwe sushi gelegenheid!! Goede kwaliteit altijd nette bezorging TOP!!Aanrader!!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chirashi bowls zijn perfect, ook wordt er netjes op de opmerkingen gelet. Kan een systeemfout zijn, maar telefoonnummer is niet doorgekomen op de bon en ben dus niet gebeld, maar er is wel netjes een email verstuurd. Waag 't niet om het recept van de meal bowls te veranderen!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten aan de medewerkers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snel bezorgd ?

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Super!! Dankjewel

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer hier sushi besteld en weer was het heerlijk! Ook de medewerkers van Ama Sushi zijn erg aardig. Ik blijf hier graag terugkomen!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Online besteld en kwam het zelf afhalen. Stond al voor me klaar toen ik binnen kwam. Gratis drankje!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Ook de yakatori en raman. De rolls met mint vond ik verrassend lekker.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken bestelde ik altijd sushi van een concurrent, onderdeel van een groot keten. Nu voor het eerst deze geprobeerd. Bezorging was snel. De sushi is mooi gepresenteerd en van goede grootte en kwaliteit. Grote stukken vis, ook in de maki. Niet zoals bij anderen waar je er bijna een vergrootglas bij moet pakken. Wasabi had alleen iets pittiger gemogen en iets meer qua hoeveelheid, maar dat is wellicht persoonlijke smaak. Al met al kan ik deze zeker aanbevelen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

service was geweldig, snelle bezorging en een extra ijsje voor mijn jarige zoon. sushi en andere gerechten waren heerlijk.