Reviews from Ama Sushi Amsterdam

Recent reviews

5.0
Sam
18 July 2024

Altijd goed!!

Renee Tiekstra
14 July 2024

Altijd prima en snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

else
14 July 2024
else
8 July 2024

Het eten was weer heerlijk en de bezorging perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
4 July 2024

Altijd vriendelijke mensen die echt meer dan heerlijke sushi maken!!!

Jaap Huisman
1 July 2024
else
1 July 2024

Het was weer heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miklos
30 June 2024

Excellent sushi, delivered within 30 minutes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marsel van der Zijden
9 June 2024
Frans Heuvelmans
8 June 2024

Heerlijk eten voor de juiste prijs.Doen!

Maxima
6 June 2024

lekker ! ) dank U

helen
6 June 2024

heerlijke sushi en snelle aardige bezorging

Brink
6 June 2024

Heerlijk eten, schappelijke prijs, snel bezorgd, en een vriendelijke bezorger. Wat wil je nog meer?

Monique
5 June 2024

Het was weer heerlijk

Frans Heuvelmans
3 June 2024

Steeds weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
30 May 2024

Bestelling werd zeer snel bezorgd

Khadija
29 May 2024

Vriendelijke personeel, maaltijden altijd op tijd klaar en versgemaakt. Helemaal Top!

Claudio
27 May 2024

The delivery took longer than 30 minutes from the moment it left your restaurant. The paper bag arrived here wet and broken and the fried rolls were cold. Food was good, but the experience was really bad and disappointing.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans Heuvelmans
24 May 2024

The best sushi in town #Amsterdam

Fred
20 May 2024

Sushi smaakt en ruikt naar frituurvet Echt niet lekker

Nikki
15 May 2024

Consistently the best sushi in Amsterdam! Fresh, tasty, the whole family always agrees on this for dinner

Frans
13 May 2024
V
11 May 2024
Arezoo
9 May 2024
Sjoerd
30 April 2024

Verbeter punt. Duidelijker aangeven hoeveel en wat voor sausjes bij de diverse gerechten zitten. Ik kon noet zien of er wasabi of soja saus bij een gerecht zat dus heb veel te veel soja en wasabi bij besteld. Verder was de susi heerlijk en de bezorging snel

A Schouten
21 April 2024

Ik dacht dat bezorgen bij 15 € Gratis was maar bij bestellen moest ik ineens voor 25 € bestellen !!! Ik heb toen 2 rijst rolletjes paling bij besteld en dat vond ik vreselijk tegenvallen !!!!! Erg weinig voor veel geld !!! Al met al veel te duur voor iemand met een AOW UITKERING !!!!!!!! Bij 15 € besteden is redelijk !!!

Willy
19 April 2024

Super lekker gegeten

Heidi
15 April 2024
Veronica
12 April 2024

Prima, lekker, snel, vriendelijk

Kathy
7 April 2024

Heerlijk gegeten toch zelfs nog te weinig besteld iedereen heeft gesmuld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul Hekkert
29 March 2024

De kwaliteit van het eten was als altijd prima! Alleen de service was beneden de maat: Bij een bestelling van EURO 65 vroeg ik of ik mijn 'welkomstdrankje' (Fanta) kon omruilen voor een Ramune Matcha. Dat wilde mijn jarige zoon graag. Dat kon niet... Vervolgens heb ik de Fanta teruggezet en de Ramune volledig betaald. Ik was erg teleurgesteld in deze (gebrekkige) service en hoop dat jullie voortaan coulanter zijn met vast klanten en in dit soort situaties.

willy
12 March 2024

Het eten was heerlijk, Ga hier zeker vaker bestellen

Mathilde
9 March 2024

Good sushi for a good price. It's been three times already and no problem till now.

Esther
9 March 2024
Nas
26 February 2024
Lika
19 February 2024
Roveda
18 February 2024

Heerlijke sushi,echt de beste. Personeel heel vriendelijk Kortom TOP

Nikola
12 February 2024
Eric
5 February 2024

Beste sushi van Amsterdam!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nikola
5 February 2024
Nina
29 January 2024

Always super fast and super fresh. I order sishi at Ama every month!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vanessa
22 January 2024
Mark
19 January 2024

Good food and very nice people

Nikola
19 January 2024
Lika
13 January 2024
.
5 January 2024

Heerlijk

Denis
5 January 2024
G Kahya
29 December 2023

Buikklachten ontwikkeld en daardoor hele nacht niet kunnen slapen. Tonijn was bruin verkleurd.

Arianna
24 December 2023

Amazing amazing as always!

Roveda
20 December 2023

De lekkerste sushi ooit gegeten!! Kom uit Haarlem om deze sushi in Amsterdam te halen. Ook personeel is altijd heel vriendelijk

Vanessa
20 December 2023
Jk
16 December 2023

Best sushi 🍱in Amsterdam. I love ramen 🍜too.

Hannah
2 December 2023
Montse
28 November 2023

Delicious gyozas !

Rhiannon
26 November 2023

Always the best!

DiB
25 November 2023
Shirley
19 November 2023

Fantastisch. Lekker en snel bezorgd, zoals altijd 💜

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sarah
9 November 2023

Always good service and helpful if you have a query. ☺️

Nikola Andric Mitrovic
7 November 2023
Anoniem
6 November 2023
Sergio
5 November 2023

Dat wat warm hoorde te zijn was koud.

Bojan
26 October 2023
Shirley Andronico
24 October 2023

Heerlijk verse sushi en poke bowl, zoals altijd weer top! 💜

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A Dekker
23 October 2023
Captain Dave Amsterdam
21 October 2023

Good service and good fresh food, I love it!

Sander
19 October 2023

Heerlijk en vers!!

H
9 October 2023
Inês
23 September 2023
Shirley
23 September 2023

Alles van Ama sushi is heerlijk maar de mix poke bowl met pokebowl sauce is echt om je vingers bij af te likken. Altijd vriendelijke snelle bezorgers ook 💜

Ans
15 September 2023

Het was een heerlijk bakje eten ! Snel en een fijne bezorger!!!!’ Echt een aanrader !!!

Eva
11 September 2023

Hi, bij de bestelling zaten geen servetten en ik miste 1 paar eetstokjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.
16 August 2023

Hele fijne sushi! Ik bestel regelmatig.

Mirl
13 August 2023
Billie
31 July 2023

Heel lekker!

Barry
20 June 2023

Heerlijk!

Michel
18 June 2023
Michel
11 June 2023

Goede producten, heerlijk van smaak.

Bianca
29 May 2023

Snelle bezorging en altijd lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oscar
21 May 2023

Heerlijke sushi!

Arezoo Zare
21 May 2023

Snelle service en goede kwaliteit met aardige medewerkers❤️👍🏻 top

Estrella Stouraitis
17 May 2023
Carmel
11 May 2023
Sophie
7 May 2023

Heel lekker!

DiB
7 May 2023
Eva
1 May 2023

Over het algemeen ben ik te spreken, helaas viel het deze keer wat tegen. De rijst van de sushi en avocado was hard. Ook was de gyoza niet zo lekker (erg sompig).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MM
29 April 2023

good food fresh

Tetiana
28 April 2023

Delicious sushi and fast delivery 👍🏻

A
22 April 2023
Michel
17 April 2023

goede kwaliteit

Sophie
16 April 2023

Goede communicatie en hele lekkere meal bowls

Rose
1 April 2023

We ordered a sushi box and ramen. We enjoyed the food a lot, great quality and flavours, we will surely order here again in the future!

Quintus
29 March 2023

Al meerdere keren hier Sushi besteld, beste van Amsterdam! Nette keuken en aardige/gastvrije ontvangst. Prijs-Kwaliteit verhouding 10/10! Nooit droge rijst en altijd verse vis.

Jeff
27 March 2023

altijd lekker

Sadiya
17 March 2023

De crispy rolls zijn altijd warm en vers. Alleen de andere rolls die warm worden geserveerd waren niet vers.

David kroupa
16 March 2023

fantastic as usual,... thanx

Ans
14 March 2023

Perfect als altijd

Shirley Andronico
14 February 2023

Altijd lekker, altijd vers en de prijzen zijn redelijk. Complimenten voor de vriendelijkheid van de bezorger! 💜

Ans
13 February 2023

Heerlijke sushi fried crispy chiken rol is next lvl lievelings sushi in de stad !!!

Ans
4 February 2023

Perfect

M
3 February 2023