Avaliações de Ama Sushi Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Dalila
24 setembro 2022
Denis
19 setembro 2022

Very tasty, thank you

Denis
12 setembro 2022

Lekker

Marina
11 setembro 2022

Amazing as usual!

Floor
4 setembro 2022

Het was deze keer echt heerlijk, dank!

E M
30 agosto 2022
Roel de Jong
25 agosto 2022

Alles was heel lekker!

Kira
17 julho 2022

I put the wrong time in the form, so I called and it was fixed and arrived with quick and friendly service! Sushi was delicious as always.

Madison MacKenzie
6 julho 2022

We love the quality of food and have ordered from Ama Sushi many times. This time however there was a small mistake with our order. One of our items was supposed to be the tuna and salmon chirashi rice bowl, but just a plate of tuna and salmon sashimi was delivered. I ended up just cooking some rice at home to remedy it, and the fish was delicious as usual.

4 julho 2022
imke
3 julho 2022
J Spijker
30 junho 2022

Heerlijke sushi en originele smaken, zoals de crunchy rolls (krokante buitenkant en warm) en de speciale rolls (zalm, avocado en munt). Zeer vriendelijke bediening!

Nyn
4 junho 2022

Snelle service en erg lekker!

Veronica
4 junho 2022

Heel snel en heel erg lekker

C Kuit
27 maio 2022

Altijd goede Sushi. Ze breiden langzaam de menu kaart wat uit. Wat fijn is. Ook altijd lekker snel klaar.

Marina
27 maio 2022

Always 5 stars! We enjoyed it sooo much!

Jan Voortman
22 maio 2022

Snelle bezorging, perfecte sushi!

rzj
11 maio 2022

Altijd snel, vers en lekker!

Veronica
9 maio 2022

Altijd snel, goed en lekker

Steven
9 maio 2022

Elke keer weer geweldig. Lekker, vers en met liefde gemaakt

Silvia
3 maio 2022

Eerste keer besteld, was top. Lekkere sushi van goede kwaliteit. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Mirella
1 maio 2022

Great sushi as usual. The fish is fresh, price more than correct for the quality, and amount of sushis. My favourite sushi place in West

Marc
28 abril 2022
Shirley
28 abril 2022

Naast dat de sushi altijd heerlijk en vers is, is Ama betaalbaar en iedereen super vriendelijk. Het gratis frisdrankje erbij zie ik echt als een kadootje ter waardering van hun klanten. Top!

Jan
28 abril 2022

Fine sushi, fine price

Rhiannob
15 abril 2022

Fantastic!

M
8 abril 2022

Super shrimp set perfect as always!!! Professional staff, on time pickup

Marta
6 abril 2022

Sushi tasty and fresh as always, staff friendly, professional. Ramen unfortunately wasn’t good. Broth was a bit stinky, egg wasn’t very fresh, noodles were okay but I def won’t eat ramen there again. But sushi is 100% great and highly recommended

Marta
5 abril 2022

Super tasty sushi, very fresh, all the extras (ginger, wasabi) tasty too. Will def come back!!!

René
1 abril 2022

Heerlijk! Goeie verhouding prijs-kwaliteit

Jeff
31 março 2022

altijd lekker!

J. de Waal
31 março 2022

Hëérlijk! En fijne bezorging. Dank jullie wel.

Quintus
13 março 2022

De sushi was super! Ook zijn de mensen in het restaurant zeer vriendelijk. We komen hier zeker terug

Markai
11 março 2022
Jeff
8 março 2022

lekker, vers, goeie prijs

Wolf
26 fevereiro 2022
Debby Schaapsmeerders
23 fevereiro 2022

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorging

Ivo Mouwen
20 fevereiro 2022

voor het eerst één ster minder (want we zijn dol op Ama Sushi) omdat jullie de crispy rolls verkopen als 8 stuks terwijl het feitelijk maar 6 stuks zijn - de uiteinden als stuks sushi tellen moet je niet doen, dat is een beetje teleurstellend

Karin
20 fevereiro 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd klaar

Johanna
18 fevereiro 2022

Altijd heerlijke sushi!

Michelle
15 fevereiro 2022

Great sushi. Delicious and fresh!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anique
10 fevereiro 2022

Top!

Tahira
10 fevereiro 2022
Peter
6 fevereiro 2022

Heerlijke sushi voor de kids. En 2x ramen. Lekker warm.

Monica
3 fevereiro 2022

De sushi is TOP

Desmond Post
2 fevereiro 2022
Diane
31 janeiro 2022
Caspar
31 janeiro 2022

Tried the Poke Bowl deep Fried Chicken Teriyaki, it's delicious, and for a decent price. Friendly staff, clean place. Recommended

Floor
31 janeiro 2022
Peter
29 janeiro 2022
Monica
22 janeiro 2022

Heerlijk eten goede prijs en snel bezorgd

Joke
22 janeiro 2022
Diane
10 janeiro 2022
Sjors
7 janeiro 2022

Erg lekker allemaal

J́eroen
7 janeiro 2022

Erg lekker!! En aardige bezorgers! Ga zo door

Jan
7 janeiro 2022

Lekkere sushi, lieve mensen en altijd snel klaar

Busra D
3 janeiro 2022
Pim
2 janeiro 2021

Fantastisch als altijd!

Kate
23 dezembro 2021
19 dezembro 2021
Diane Bouman
16 dezembro 2021

Meestal geef ik 5 sterren. Deze keer 3. Helaas was de rijst te gaar gekookt en niet genoeg afgekoeld waardoor de sushi's nogal klef waren en niet naar behoren smaakte. Hopelijk de volgende keer weer beter. De gyozas waren wel lekker.

Shirley
11 dezembro 2021

Mooie schone zaak, vriendelijke mensen en heerlijk vers eten! Persoonlijk vind ik de rolls met dat witte munt achtige smaak omhulsel (ipv zeewier?) niet lekker maar smaken verschillen. Top tent!

MR
9 dezembro 2021
Frank
8 dezembro 2021
Isi
6 dezembro 2021

Top zoals altijd, alleen de kip was vergeten.

Dalila
4 dezembro 2021

It’s not the first time that we order here, everything is delicious!

Steven
2 dezembro 2021

Heerlijk! Zeer goede prijs-kwaliteit

Michiel & Solange den Hollander
25 novembro 2021

Sushi zeer vers en met een mooie uitstraling, goed en met verzorging klaargemaakt. Supersnel bezorgd!

Emma
20 novembro 2021

De Veggie Lovers van Ama blijft mn favoriete vega sushi :)

Kaitlyn Anderson
10 novembro 2021
Zolzaya Altangerel
7 novembro 2021

Super lekker& vriendelijk mensen

Coby
6 novembro 2021

Heerlijke sushi!

Arend
3 novembro 2021
Koen
1 novembro 2021

Superlekker en vers klaargemaakte sushi! Mijn go-to place als ik zin heb ik sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michelle
1 novembro 2021

Nice sushi, good quality. You should look into ways to make the packaging more sustainble (carton, less extras that just go to the trash)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kristy
31 outubro 2021

Top sushi, wel wat weinig soyasaus en wat extra stokjes zouden ook niet overbodig zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond
30 outubro 2021

Kwaliteit zoals altijd top, best Sushi in town.

Van moorselaar
24 outubro 2021

Heerlijke sushi,komen uit Haarlem om bij ama sushi te bestellen👌👌

Ja
24 outubro 2021

Lekker, snel en vers

Anoniem
20 outubro 2021

Ik ben officieel verslaafd :-D

anoniem
11 outubro 2021

Mijn complimenten, alweer :)

Mar
5 outubro 2021
Post
3 outubro 2021

Top! Snelle afhaal en heerlijke sushi gerechten.

Pim
3 outubro 2021

Zoals altijd heerlijk en vriendelijk en vlot bezorgd!

Patrick James Foetisch
28 setembro 2021

I ordered extra Soja 2x. For the amount i ordered and being a regular, it would have been nice to have a bit more. For example, I ordered two sushi box sets and even with the extra soy sauce, only got 3 Bottles total. It seemed like before I used to get more of everything (including ginger and wasabi), especially soy sauce without having to order extra. Otherwise everything was great, and look forward ordering from you again!

Lea
27 setembro 2021

Super lekker weer de ramen en teriyaki! 👍🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rodrigo
27 setembro 2021

Heerlijk sushi! 😋😋😋

Michel
24 setembro 2021

Het was weer heerlijk. Mijn gast, een echte sushi liefhebster, was blij: zo smaakvol, spicy en vers.

Samanta
18 setembro 2021

Beste thuis bezorgde sushi ooit! :)

Anna
17 setembro 2021

Super lekker! Echt een aanrader!

Abdel
12 setembro 2021

Heel erg snel servic lekker such

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Isi
10 setembro 2021

Best sushi in Amsterdam

Marco
30 agosto 2021

snelle bezorging, lekker, what else!

Mr Ferocious Fresh
28 agosto 2021

Dank jullie zeer was heerlijk iedereen heeft genoten zoals altijd

TamSu
24 agosto 2021
Mafalda
15 agosto 2021
Anoniem
14 agosto 2021

Genoten van de heerlijke sushi!

Inger
23 julho 2021
Meluska
22 julho 2021

Goed en snel

Raymond
11 julho 2021

Zoals altijd top!

Ton
9 julho 2021

Was perfect, goede service en op tijd.

Renee
8 julho 2021

Het was zoals altijd, weer overheerlijk. Dankjewel!

Sylvia
28 junho 2021

Was weer heerlijk de zalm smolt in je mond.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

CL
25 junho 2021

Heerlijke poke bowl! Ik heb er veel gehad, maar dit was wel 1 van de betere! Altijd lekker eten en ruime porties. Ben daarom ook vaste klant!:-)

Coby
24 junho 2021

Heerlijke sushi!!

Lu
19 junho 2021

Echt super lekker gegeten!

Marijn de Boer
17 junho 2021
Marieke Keurntjes
14 junho 2021

Altijd lekker en vriendelijke mensen!

Veronica
10 junho 2021
Maria
8 junho 2021

Alles was en altijd is HEERLIJK!

Anna
31 maio 2021

Het was weer heerlijk!

Carla Temme
29 maio 2021

Super lekker gegeten en als ik weer op bezoek ga bij mijn schoonmoeder kom ik zeker weer wat halen

Kaz
25 maio 2021

Heerlijke sushi!

anoniem
24 maio 2021

Het was weer heerlijk, dankjewel.

Coby P
19 maio 2021

Smullen!

Daria
16 maio 2021
Ton
15 maio 2021

Goede en snelle service. Prima sushi! Ik was nog wat vergeten toe te voegen aan de bestelling en werd na even snel bellen zonder problemen toegevoegd aan de bestelling. Is echt voor herhaling vatbaar.

karin
12 maio 2021

was lekker, op tijd bezorgd.

Mark
8 maio 2021

Heerlijk!!

kim
8 maio 2021

wouw, wat zag de sushi er mooi uit en lekker!

Naomi
2 maio 2021

Snel bezorgd en heel lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Al
29 abril 2021

Het was weer heerlijk

Marco
29 abril 2021

Ziet er smakelijk uit en is ook goed. Ook de kinderen vinden het lekker. Prima.

Anoniem
27 abril 2021

Het was weer heerlijk. Dankjewel voor het extra Koningsdag gerechtje! Echt een leuke verrassing.

Phoebe
27 abril 2021
Pim
27 abril 2021
Flo
18 abril 2021

Lekker als altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
16 abril 2021

Heerlijk!

Shirly zeegelaar
12 abril 2021

Snelle service en lekkere sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charlotte
11 abril 2021

Just awesome. Well priced, on time and delicious :)

Karin
11 abril 2021

Was allemaal heerlijk en goed verzorgd

Zora
6 abril 2021

Hele goeie sushi en sympathiek personeel! Ik eet geen vis en bestelde per ongeluk twee porties waar bij het afhalen wel vis in bleek te zitten. Zij waren zo aardig om mee te denken over een alternatief zonder vis en deze alsnog te maken om de verkeerde sushi's kosteloos te vervangen door deze.

Liesje
5 abril 2021
EM
5 abril 2021

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond de Roo
3 abril 2021

Zoals altijd was het weer perfect...de best sushi in town!

Jitse
31 março 2021

De bestelling kwam perfect op het aangegeven tijdstip aan. De sushi was overheerlijk, warm wat warm moest zijn en mooi afgewerkt. In het zakje zat alles wat je erbij nodig had en niet te weinig. Super service! Ik bestel zeker nog eens :)

Anoniem
31 março 2021

Ama Sushi is het beste medicijn voor als je even in een dip zit.

Coby
28 março 2021

Helemaal top!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
17 março 2021

Dank voor de heerlijke sushi, jullie zijn mijn favoriet!

Cobele
17 março 2021
Tamara
15 março 2021

Goede sushi, heerlijk gegeten. Snel bezorgd.

lida
15 março 2021

super lekker!

nicholas
15 março 2021
Tom
15 março 2021

Everything was great as always. I would appreciate if you could install a function to add a tip to the order because I‘d like to tip yall and the driver without cash

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
14 março 2021
Anoniem
10 março 2021

Dankjewel! Het was weer verrukkelijk!

Bert
8 março 2021

Lekkere sushi, goede service, aardige mensen

anoniem
7 março 2021

Het was weer zalig. Ama Sushi dankjewel!

Joris
5 março 2021

Stelt nooit teleur!

Anja
4 março 2021

I had nigiri with beef, rock'nroll maki, maki with tuna and apple and with chives. And a spicy salmon temaki. Everything was beautifully made and very tasty. I loved especially the rock'nroll maki, with the mexican touch. The menukaart offers something different than the normal sushibars and the choice is great!

Alexis
2 março 2021
Nina
1 março 2021

Super goed! Veel keus, altijd vers en heeerlijke smaken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Engelina
28 fevereiro 2021

Perfecte, lauwe rijst, sushi’s, snel bezorgd!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

coby
25 fevereiro 2021
Carla
15 fevereiro 2021

Many thanks for this amazing looking and super delicious valentine‘s sushi platter! Best sushi in Amsterdam!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

David
15 fevereiro 2021

Sushi was goed maar 2 uur en 25 minuten gewacht tot het werd bezorgd. Na een uur gebeld toen werd gezegd dat het nog 15 minuten duurde, dit werd ook nog meer dan een uur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cobus
12 fevereiro 2021

Heerlijke sushi, we hebben gesmuld!!

Flo
11 fevereiro 2021

Heerlijke sushi! En snel bezorgd! Ik ga snel weer bestellen!!

Anoniem
11 fevereiro 2021

Super, zoals altijd. Vooral die popular rolls blijven me verbazen, zo lekker.. Sowieso beste sushi place van Amsterdam. Lucky me dat ik zo dichtbij woon!

Arend
7 fevereiro 2021
Marliesa Hendrikx
31 janeiro 2021

Heerlijk eten, snelle en vriendelijke bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond de Roo
24 janeiro 2021

2 sushi restaurants bij mij in het dorp maar ik rij altijd door de tunnel van Amsterdam Noord naar Ama Sushi omdat ze wat mij betreft de beste verse Sushi hebben!

Arend
24 janeiro 2021

perfect as always

Charlotte
23 janeiro 2021
Ekram
19 janeiro 2021

Lekker vers altijd!!!

BS
16 janeiro 2021

Veel te kleverig en weinig smaak aan de sushi. Niet voor herhaling vatbaar

Val
10 janeiro 2021

Geweldige sushi!! Smaakt heerlijk. Vriendelijke personeel en goede service

Srlm
8 janeiro 2021

Uitstekend, zoals steeds! Heerlijk gegeten. Mijn favorite sushi in Amsterdam ♥️

Aic
31 dezembro 2020

Heerlijke verse sushi!

Antonie & Daphne
29 dezembro 2020

Ama Sushi is naar de top van mijn favoriete sushi plekken gegaan, altijd heerlijk vers, snel bezorgd en goed geportioneerd/geprijsd. Inmiddels meerdere malen besteld en nooit iets op aan te merken gehad. 10*/10* Ga zo door Ama!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Coby
28 dezembro 2020
Di
25 dezembro 2020

Was weer heerlijk! En precies op tijd!

Barbara
21 dezembro 2020

Lekker en snel!

Hdrh
20 dezembro 2020

Goede kwalieit vis, mooi gesneden zalm en tonijn. Variatie vis (andere soorten erbij) mag nog worden uitgebreid. Erg lekker, zeker aanrader!

Martijn
14 dezembro 2020

Altijd lekker en uitstekende bezorging. Complimenten van de redactie van Mokum Magazine, het grootste gratis maandblad van Amsterdam.

Sherida
7 dezembro 2020

Heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.huismanjaap
6 dezembro 2020

Flauwe wat smakeloze ramen

Renee
3 dezembro 2020

Het blijft smullen, can't get enough of Ama Sushi!

Joyce
29 novembro 2020

Snel en lekker! Heerlijk gegeten

Bart
28 novembro 2020

Kwaliteit is altijd goed. Originele sushi gerechten en snel gebracht.

Emily
16 novembro 2020

Lekker verse sushi met een stevige bite

Di
13 novembro 2020

Heerlijke verse Sushi! Aanrader!!

Lisa
13 novembro 2020
Azzeddine
7 novembro 2020

Beste sushi van Amsterdam

Anne
6 novembro 2020

Heerlijk en snel bezorgd zoals altijd!

sophie
4 novembro 2020

de sushi is altijd goed, alleen de bezorging duurt vaak lang en er zit nooit genoeg sojasaus bij de sushi

Raymond
26 outubro 2020

Wat mij betreft "the best sushi place in town" ik kom van de andere kant van de coentunnel (Amsterdam Noord) helemaal hier naartoe dus dat zegt genoeg denk ik. Laatste keer had ik Sushi gehaald en had ik visite en die waren het helemaal met mij eens en wat hun betreft was dit ook de beste afhaal Sushi die hun gegeten hadden.

AB
21 outubro 2020

Goede sushi, vers en goede service!!

Kaatje
19 outubro 2020

Lekkere Sushi altijd netjes verpakt. En bij mij om de hoek.

boa vandenBerg
18 outubro 2020

Was heerlijk, dank!

Mirjam Shah
16 outubro 2020

Wij hebben genoten van de heerlijke sushi! Echt heel lekker, een aanrader!

Joris/Marijke
9 outubro 2020

We bestellen iedere week. Laatste tijd is kwaliteit minder aan het worden. Vandaag was het zelfs matig en klopte de bestelling ook niet. Jammer, hopelijk snel weer op oude niveau

Ekram
5 outubro 2020

Sushi altijd vers !!! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roveda
4 outubro 2020

Nergens is de sushi zo lekker als hier, echt fantastisch!

Berend
4 outubro 2020

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd.

Imke
3 outubro 2020

Super lekkere vegetarische sushi

Anoniem
24 setembro 2020

Zoals ik van jullie gewend ben.. sushi was heerlijk 😍

Angelika
23 setembro 2020

Snelle service en goede kwaliteit sushi. Alles vers en goed gevuld. Vooral de gefrituurde rollen zijn erg lekker.

Syk
19 setembro 2020

Goede sushi, snelle bezorging

Miranda
11 setembro 2020

Zoals altijd heerlijks sushi en aardige mensen. Vooruit besteld en was ruim op tijd klaar om op te halen. Voor het eerst ook loempia’s besteld, die waren helaas minder gelukt. Niet erg gevuld en weinig saus erbij. Hopelijk volgende keer beter.

Naomi
11 setembro 2020

Erg goed, hield rekening met ons plantaardig dieet :)

De Jong
9 setembro 2020
Olivia
6 setembro 2020

Heerlijke sushi, as always :)

Astrid
5 setembro 2020

Heerlijke sushi! Bestel alleen nog hier!

Deno
24 agosto 2020

Prima sushi’s en lieve mensen!

David Talboom
24 agosto 2020

Beste prijskwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zoë Haddad
16 agosto 2020

Ik hou van jullie!! Zooo lekker altijd weer!!

Ellis
14 agosto 2020

Super lekkere sushi, heel leuk en verrassend menu en snel bezorgd!

Karen
10 agosto 2020

Verrukkelijke en zeer verse sushi!! En de service thuis was zeer snel en vriendelijk!!

horia
10 agosto 2020

sushi is great. Poke bowl is a bit too much rice and too little other content

Quint
8 agosto 2020

Heerlijk!

Paloma
4 agosto 2020

Super vers en snelle levering! De beste die ik tot nu toe heb gehad.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dees
27 julho 2020

Zalig gegeten. Echt top Zeer klantgericht

Azzeddine
26 julho 2020

lekkerste shushi van Amsterdam!

Nyn
26 julho 2020

Elke keer bestel ik sushi en elke keer is t even lekker!!! Service is top!

Shayana
25 julho 2020

Heerlijke sushi van goede kwaliteit! Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Zoë
24 julho 2020

Altijd super!!

anoniem
23 julho 2020

Werkelijk weer fantastisch! Dankjewel.

Laura
21 julho 2020
Astrid
17 julho 2020

Heerlijke sushi!!

Post
16 julho 2020

Uitstekende sushi (vers gemaakt waar je bij bent). Daarnaast erg snel klaar.

Michel
14 julho 2020

Het was weer erg lekker. Ik was samen met een echte sushi liefhebber en ook hij vond het heerlijk.

Renee
12 julho 2020

Ik ben intussen verslaafd geraakt aan Ama Sushi.

jamie
12 julho 2020

decent food and great service for a fair price, crispy tuna roll was overcooked and they can round and dropped another one to us. will be back 🤙🏼

Edgar
12 julho 2020
Zoë
11 julho 2020

Altijd super lekker! Zelfs elke keer nog lekkerder dan daarvoor. Beste sushi!! Dankjewel

Ekram
10 julho 2020

Sushi altijd vers en dat proef je ! Heerlijk! Beste van Amsterdam!

Peter
6 julho 2020

Beste sushi in amsterdam

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michelle
4 julho 2020

AMA sushi is mijn absolute favoriete sushi restaurant in Amsterdam!! Sushi is fantastisch (vooral de Popular rolls zijn aan te raden!), er zit veel vis in en het personeel is altijd erg vriendelijk. Gister voor het eerst een bowl gegeten, was ook heerlijk en een ruime hoeveelheid. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Dank!

Renee
4 julho 2020

Crispy Salmon Avocado from heaven!

Renee
30 junho 2020

Ik ben zo blij dat God bij mij in de buurt een sushi zaak heeft :-)

Renee
25 junho 2020

Het was weer top! Dankjewel.

Horia
23 junho 2020

On time delivery and great sushi, for the price

Pieter
22 junho 2020

Gisteren Voor het eerst besteld bij amasushi. Goeie kwaliteit sushi! Ik Vanaf nu bestel ik hier. Daarbij is de service is top, erg vriendelijk! Een aanrader dus!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cobus
18 junho 2020

Heerlijke sushi!

Laura
14 junho 2020
Clara
8 junho 2020

The quality of the food is alwas top and same for the delivery. Best place in town for poke bowls or sushi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Manon
7 junho 2020

Heerlijke sushi!!

Renee
4 junho 2020

Was heerlijk!

Coby
2 junho 2020

Heerlijke sushi!

Liesje
31 maio 2020

Super lekker en vers 👍🏼 Thanks voor het gratis drankje!

Renee
28 maio 2020

Erg lekker, kan niet anders zeggen.

Barnaby
27 maio 2020

Excellent food, nice staff, affordable - Big portions!

izy
25 maio 2020
Esther
23 maio 2020

De box was niet vers. Weinig smaak, beetje taai. Los bestelde uramaki smaakte beter en verder. Pittige edamame was niet pittig helaas.

Wessel
22 maio 2020
Edgar
19 maio 2020
Arjan
17 maio 2020
Tatjana
15 maio 2020

always fantastic

Ekram
13 maio 2020

Super vers snel geleverd en heerlijk!!!! Vooral met vis wil je dat het vers is, top!!!

imke
10 maio 2020

Misschien wel de lekkerste sushi van Amsterdam West. Zeer blij met de vele vegetarische opties! Ook de vega gyoza was heerlijk.

Iuliia
5 maio 2020

The best sushi in the neighbourhood :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
4 maio 2020

Heerlijke sushi. Online besteld en betaald, stond mooi op tijd klaar. Werd ook keurig afstand gehouden in deze Corona tijd. Blij dat jullie weer open zijn :-)

David Talboom
27 abril 2020

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service en extra’s wanneer je direct via hun webshop bestelt.

Debby
23 abril 2020
Anoniem
17 abril 2020

Zoals altijd weer superlekker. Beste Sushi in Amsterdam!

Smadar
14 abril 2020

Super lekker en hele bijzondere sushi, super snel bezorgd ook!

Meluska
10 abril 2020

Snelle vriendelijke bezorging en heerlijke verse sushi. tip: meer variatie in de plantaardige sushi

Miranda
11 março 2020

Superlekkere verse sushi en aardige medewerkers

Peter
8 março 2020

Overal geweest op de wereld dus ik weet wat verse sushi lekkere smaakt Ama sushi beste in amsterdam

Anonymous
8 março 2020

Good quality sushi at a reasonable price. We placed a large order (for 11 people) and had to add a few extra items. Everything was delivered on time and correctly. We will use Ama Sushi for every office sushi occasion.

Anonymous
24 fevereiro 2020

As usual, tasty and fresh sushi delivered on time! We will always order our sushi from Ama!

Laura
22 fevereiro 2020
Anonymous
14 fevereiro 2020

Het sushi was lekker, vers, en op tijd! Wij hebben besteld voor 10 mensen en alles was correct en lekker.

Rosita
13 fevereiro 2020

Fantastisch! Lekker, bezorgd, goede kwaliteit. Een aanrader. Keurig op tijd volgens afspraak. Tot gauw weer.

C Pisters
4 fevereiro 2020
Stan
2 fevereiro 2020

Heerlijk gegeten, zou het nog eens bestellen!

webmaster
31 janeiro 2020

yumyum!

Sy
25 janeiro 2020

Eten was prima. Maar er ging iets mis met het ontvangen van bestelling. Na anderhalf uur gebeld en uiteindelijk na Tweeenhalf uur het eten bezorgd. Wel nog na gebeld om excuses aan te bieden maar was wat ongemakkelijk, men wist niet wat men met de situatie aan moest. Al vaker besteld hier. Eerste keer dat dit gebeurt is.

Cobus
23 janeiro 2020

Heerlijke sushi!

B Y
20 janeiro 2020

Delicious! Tasted great, very fresh fish! Delivered promptly! Will order again

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Shanise
18 janeiro 2020

Overheerlijke sushi!

Anonymous
17 janeiro 2020

Goed en vers sushi! Goed ontvangen en op tijd. Wij zullen hier vaker bestellen.

Coby
16 janeiro 2020

Heerlijke sushi

VinGer
9 janeiro 2020

Prima restaurant. Lekkere sushi

Anonymous
23 dezembro 2019

We had a large order for a Friday pre-holiday lunch and everything arrived on time and correct! The sushi was excellent and we will certainly order from Ama Sushi again!

Coby
5 dezembro 2019

Helemaal top!

Angelika
22 novembro 2019

Top sushi, vers bereid. Erg goed van smaak.

Anonymous
22 novembro 2019

We ordered lunch for 11 people on a Friday. Our large order was ready in one hour and all was correct. We will definitely be ordering from Ama Sushi regularly.

Michelle
16 novembro 2019

Heerlijke sushi! Aardige mensen en heel net restaurant(je).

Coby
14 novembro 2019

Heerlijke sushi en goede service.

Hanneke
3 novembro 2019

Miso ramen had niets met miso te maken. Was echt niet lekker.

Tim
1 novembro 2019

lekker

Zg
31 outubro 2019

Heerlijk.service super goed...gaan wij zeker vaker bestellen

EJ
31 outubro 2019
H-J
29 outubro 2019

Weinig smakelijke poké bowl, met 0 creativiteit aan ingrediënten en smaak diversiteit. En met sushi-rijst. De smaak moest komen van een flesje soja saus die in een plastic flesje er bij zat. Ik vind het zeker geen aanbeveling waard.

Ammar
20 outubro 2019
Coby
12 outubro 2019

Yummy! The best sushi around!!

Tommie de Crom
12 outubro 2019

Super kwaliteit sushi, bezorging altijd correct. Duurt soms wat lang door drukte, op tijd bestellen is een tip. Graag iets meer sojasaus toevoegen bij bestellingen.

Willem
12 outubro 2019
Desiree
10 outubro 2019
Paul
7 outubro 2019

Good afternoon, I ordered a chirashi Zalm avocado yesterday night, unfortunately I only got a chirashi zalm, without the avocado, do you know why? Thank you, Regards, Paul

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Coby
5 outubro 2019

Delicious!

Raymond
5 outubro 2019

Gewoon de beste Sushi in Amsterdam!

SD
27 setembro 2019

Lekker!

Anna
27 setembro 2019

Erg lekkere Sushi, vriendelijk personeel, een aanrader!

Zoul
20 setembro 2019

Hun sushi is heerlijk. Wij zijn vaste klant en krijgen altijd netjes geleverd .... Af en toe haal ik het bij hun zelf op en de zaak ziet er ook netjes en schoon uit. Aanrader dus!!!

EJ
20 setembro 2019

Hartstikke lekker, anel bezorgd!

Ineke
9 setembro 2019

heerlijke sushi. Had per internet besteld en de bestelling stond klaar toen ik kwam. Kreeg nog extra portie gratis.

Joan
27 agosto 2019

We kwamen iets te vroeg binnen en moesten eventjes wachten. Het personeel was ook erg attend, de sushi zelf smaakte wel wat minder!!

martin
21 agosto 2019

was wel teleurgesteld. Eten was perfect maar wilde gefrituurde tempura. Nu blijkt dat er dus ook niet gefrituurde tempura bestaat: dat is in mijn beleving gewone sushi.

Raymond
11 agosto 2019

Wij komen vanuit Landsmeer om hier in Amsterdam Sushi te halen. De Sushi is altijd lekker en vers, tot nu toe de beste Sushi die we kennen 👍

Karen
10 agosto 2019

Overheerlijke verse sushi. Zeer gevarieerde keuze. Heel aardig personeel! Wij blijven hier klant!

Coby
5 julho 2019

Helemaal goed en lekker!

Henki
3 julho 2019

Altijd lekker en snel. Rijkelijk gevuld. Heel goed!

Meluska
17 junho 2019
Lisa
17 junho 2019
Anna
7 junho 2019

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en snel klaar!

Hubert
28 maio 2019

Prima eten, heel lekker.

Daisy
29 abril 2019

The food of Ama Sushi / Sushi & Ramen is amazing!! Well prepared, very fast, nice service and just amazing taste :)

Peter
28 abril 2019

Al heel vaak hier besteld, altijd goede kwaliteit, snelle bezorging, en men leest de extra opmerkingen (extra chopsticks, saus apart etc). Top.

Cynthia
14 abril 2019

Super snel bestelling ontvangen (za avond- 18:05). Eten is erg lekker (zalm poke bowl)